Nyt fra LGF

Sæson 2020/21 startede den 31. august 2020.

Der vil igen blive "fællestræning" mandag aften. Kom og vær med uanset hvilket niveau du synes dit spil har. Vi kalder det fællestræning, men der er blot tale om alle der møder op kommer til at spille. Det kræver ingen særlige forudsætninger - alle kan deltage.

Generalforsamling
Referat fra generalforsamlingen er nu tilgængeligt på hjemmesiden. Bestyrelsen har endnu ikke konstitueret sig.

Ledige baner
Er du interesseret i at spille badminton, så skriv til forening@langvad-gf.dk.
Du kan se de ledige tider unde menupunktet Badminton.

Flere aktiviteter i hallen
Der er fortsat flere aktiviteter i hallen. Der bliver sat gang i mindre ombygninger i flere haller. Vi er igen i år blevet bedt om at medvirke til skaffe plads til udøvere fra andre haller.

Aktiviteterne komme til at foregå på tidspunkter hvor Langvad Gymnastikforening alligevel ikke har lagt beslag på hele hallen. Enkelte af foreningens medlemmer er blevet berørt, men de har fået mulighed for at ændre deres tider. De nye aktiviteter er primært badminton, gymnastik og basketball.

Vi er glade for at vi kan hjælpe foreninger i knibe.

Tag godt imod de nye deltagere - der kan godt blive lidt mere trængsel end vi har været vant til. De kommer fra andre haller hvor der kan gælde lidt andre regler end i Glimhallen.